9 octombrie 2011

NEW - La temperatura de 19°C

Păreri 
Analiză psihologică de două capiși

     Primăvară , noapte de martie . Padrujile mutesc la fereastra de termopan , etaj 3  . Afară  nu departe se vede stoianka la ASEM . Hotelul Zarea . Etajul 6 fereastră de lemn încleetă cu scoci  la crapături  , camera ni vajno era un televizor ORIZONT  unde foarte perfect arăta Animal Planet şi Jurnal TV. Prin crăpăturile ferestrei abia se desluşea un zapaşok de şaşlîciok paţanschii. Cu câteva ore in urmă câţiva zeci de tineri fuseseră la Leogrand unde pe lângă baldeojul  oferit de hotel unii au avut posibilitatea pentru prima dată de  a vedea Chişinăul şi centrul  de convention. Toată ziua se ținuse niște zaibeoj de 2 capici însă  lumea aștepta pauzele de cafea și mîncare care dădea un imbold de zîmbet și sînge în obraji, ouă, degete. Minore bolnave de dragoste, pudrate prost cu gust minimal al hainelor de piață se țin de coada ceștilor de cafea sau ceai de la Leo. 
   Baldeojul hotelului Leogrand  a fost full mîncare, vin, dulciuri, lume de la sate scăpată la prăjitura cu jeleu de mere sau cremă de cacao. Cîțiva cîntăreți adică formația DRÎMBA acordă în strune cîteva sute de evro luate din fonduri ale ministerului de interne al Olandei pentru o distracție ușoară și gratuită. Maladeojul se raslaghește cu o pesne sau pahare de rozete sau jin negru. Chelnerii se poartă generos cu țăranii, iau de pe masă paharele și ceștile goale din față la care ei își exprimă pentru sine:  
-Aute blea, îmi ia paharul !

Solistul cu drîmba se vede că e beat ca un penis de veteran, unii zic că e o persoană ya y bu că tipa cîntă la un restaurant din apropierea Zooparcului din Chișinău, pentru unii e doar un flocos cu apucături spiritualiste. 
   O padrugă mutește pe o canapea fără a bea nimic sau a servi. Are sufletul rece în încăperea caldă acolo unde lumea rîgîie de la șampan sau carne de găină. Se ridică din divan , se îndreaptă spre o masă acolo unde la un telefon primitiv dă un gudoc, pentru a primi înapoi un bazar deșovîi despre rația de pe torrents și un festival local, vorbește mult pentru a arăta că pare ocupată cînd de fapt este pe moment un nenujnîi predmet.
Ora 23 nahui s pleaja din hotel, maladeojul se îndreaptă spre Zarea unde vor avea o noapte, doar o singură noapte cînd mai sunt Tinerii în Centru. De mîine vor deveni aceeași tineri ca semenii lor : pațani care merg la școală, dracesc, vorbesc despre sex și fete cînd de fapt mulți sunt încă virgini. Fete care cred în dragoste cînd de fapt e doar o pasiune penetrantă de o vară.  Fidesco îi primește generos le umple culioacele cu rachiu și Sprite, suharice, semințe, bumboane, gume.
Hotelul Zarea de la vale de ASEM are lift, la recepție stă Varvara Denisovna iar majordomul e un pervers sovietic. În camerele etajului 3 se formează 2 grupe Cei din Nord , și Centrul Vestic. În ambele se găsește aceleași produse de la Fidesco. 
Boc-boc cine blea e acolo. Intră o fată cu un maiou alb lung, în ștrampi. Conștient se așează în apropierea rivalei : roșcata rascrepașeonnaia cu dinții de viperă. Pe mîna-i cu păr se deslușește un tatuaj negru care ar însemna că fericirea este să dormi cînd vrei, cum vrei, să mănînci ce îți place, să te fuck cu cine îți place astea fiind lucruri simple. 
Ora 24 într-o cameră stă și se încarcă un ASUS. O padrugă se leagă de acest accesoriu prin controlul poștei electronice cînd de fapt psihologic caută prezența unui tînăr. Pe cînd concentrată își șterge toate mesajele și notificările trimise de facebook tînarul își povestește despre o dramă ieftină cu o minoră geloasă. Se întinde pe patul de setcă cu capul în pocrivală. Televizorul ORIZONT  îi delectează pe tormoji cu un program legat de sex și perversitate : limbi despicate, bărbați ce poartă colanți feminini, piercinguri de metal inoxibabil sau nareaduri de latex, elemente de Sadomaza sau Kamasutra., mergele anale și vagine false.
       Analizînd psihologic manifestul se pare ca e bred cînd de fapt  un scenariu kinestezic ar fi trebuit să arate în acest fel : consolare și apropiere. Nu-i drept ? Cu acestea și multe altele eu îmi închei postarea care pentru voi pare concinaia însă de fapt nu e.

Administrația blogului își aduce scuzele către utilizatorii care au accesat pagina pentru prospături și mai mult de o puțî nimic nu era de găsit.Tățî adminii o dat saglasie să apară o nouă rubrică în subsolul postării.

****Apropo o huinea ****

  • Cremele de epilat put din cauza sulfului, în compoziția lor se găsesc proteine asemănătoare  spermei de radașkă.
  • În romanul ”Decameron” , șase călugărițe violează un grădinar.Acțiunea avînd loc în perioada numită Ciuma Neagră, pe atunci Europa fiind bîntuită de bubele negre în zonele puțiere. 
  • Lewis Caroll, autorul ”Alisa în țara minunilor” a fost mișcat la inspirație datorită comportamentului pedofilic. 

Însă eu bleaghi nu am șibote de iarnă. Vseo.

Toalumea e gata de iarnă !!! Vă pup umed !!!

Un comentariu:

MISS ELYNN spunea...

Genială postarea!